donderdag 28 april 2016

Kaloo Eau de senteur

Kaloo Eau de senteur 
Bij baby's is het meestal verstandig om geparfumeerde producten zoveel mogelijk te vermijden maar Kaloo wist een geur te ontwikkelen zonder alcohol en parabenen die al vanaf de eerste dagen gebruikt mag worden, de geur mag aangebracht worden op de voetzolen, handpalmen en het haar van de baby. 

Vanaf de derde maand kan de geur over het hele lichaam worden gebruikt waarna je de baby een zachte babymassage kan geven. De hydraterende eigenschappen van de Eau de senteur zorgen voor een zacht en verzorgd huidje. 


De Eau de toilette is geschikt voor kindjes vanaf 6 jaar en hun mama's. De geuren zijn een compositie van munt, lavendel, bergamot, mandarijn, grapefruit, groene bladeren, citroenbloesem uit Siciliƫ, muskus, braambes en sandelhout.

De keramische dop heeft niet alleen een decoratieve functie maar werkt ook als diffusor. Ideaal dus want ik vind het zo jammer om mijn kindje te parfumeren maar door de geur op de dop te verstuiven geurt de hele babykamer subtiel naar de Eau de senteur (de Eau de toilette heeft ook zo'n keramische dop). 


Helemaal leuk zijn de luxe geschenksets met daarin een 100ml Eau de Senteur en een lief superzacht knuffeltje, je kan kiezen uit een hondje, lammetje of ezeltje. Deze lieve vriendjes staan ook afgebeeld op de keramische dop.

De geur is zacht en fris met een poederachtige touch, heel delicaat en lief en zeker geschikt om net behulp van de keramische dop de babykamer mee te parfumeren. Ook is deze keramische dop fijn om tussen het linnengoed of in de kledinglade van je kleintje te leggen zodat de kleertjes zacht geparfumeerd zijn,

Zoals ik al eerder aangaf, mijn kindje zelf parfumeren zal ik niet snel doen want baby's ruiken van zichzelf al zo ontzettend lekker en deze geur verdwijnt al zo snel dat het zonde is om dit te camoufleren. Maar voor een subtiele geurnoot in de omgeving van de allerkleinste parfumliefhebbers is dit zeker een aanwinst en een leuk geschenk voor aanstaande mama's en de knuffel is een lief speelkameraadje voor de baby.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)