dinsdag 26 januari 2016

Winter Hairstyling

Winter Hairstyling 

Aan het begin van het jaar vraagt mijn haar meestal om wat extra liefde en verzorging al ben ik afgelopen December niet zo heel erg in de weer geweest met stylingtools (met die buik en al dat extra vocht was er toch geen redden meer aan haha) maar ik merk wel dat mijn haar door de kou erg futloos en slapjes is.

Er zijn de afgelopen tijd weer veel nieuwe producten in haarverzorgingsland gelanceerd maar ook zijn er bestaande producten in vernieuwde of zelfs in limited editions uitgebracht. Tijd om eens te kijken naar wat fijne producten om dat saaie winterhaar toch een boost te geven. Want het is wel zo, hoewel ik me gigantisch voel scheelt het toch een stuk als mijn haar een beetje lekker zit.


Een verzorgende olie is altijd een goed idee en er zijn nu twee hele fijne nieuwkomers, het Kérastase Chronologiste gamma is uitgebreid met een geparfumeerde haarolie en de Mythic oil van L'Oréal professionnel kreeg een update.

Chronologiste Jasmin de minuit is een limited edition die werd verrijkt met abyssine, een zeer krachtig bestanddeel dat groeit in vulkanische scheuren in de stille oceaan. Deze krachtpatser geeft kracht en glans aan je haar maar zorgt ook voor een subtiele parfumering door het speciaal samengestelde parfum van jasmijn, neroli en sandelhout. Dit parfum op oliebasis breng je aan op je haar (1 a 2 pompjes) als lekker ruikende leave in treatment. Fijn om de punten en lengtes te beschermen tegen de kou. De geur is een heerlijke bonus!

Niet één maar maar liefst 4 varianten zijn er inmiddels verkrijgbaar van de iconische Mythic oil en de plastic flacon is vervangen door een luxere glazen variant. De speciale shimmering oil is niet alleen voorzien van hele mooie lichtreflecterende glinsterende gouden deeltjes maar ook verrijkt met magnolia, argan en katoenzaadolie om het haar te herstellen, hydrateren en voeden. Deze droge olie is geschikt voor haar en lichaam en heeft een heerlijke geur. De gewone Mythic oil is niet mijn ding maar deze ruikt een stuk lekkerder.


Volume is nogal een problematisch punt tijdens de winter, dus producten die het haar van extra volume en stevigheid voorzien zijn geen overbodige luxe. De Full effect 04 Mousse van Redken is een lekkern fris geurend luchtig schuim dat het haar beschermt tegen hitte en vocht en het haar toch soepel laat aanvoelen. Breng het lok voor lok aan tijdens het föhnen voor extra volume en stevigheid.

De Wild Stylers Crêpage de Chignon is een fixerende spray met een mineraal zout waarmee je volume en een mooie matte finish creëert, ideaal om je haar te voorzien van grip zodat je je haar makkelijker kan opsteken of mooi rommelig kan vlechten.

Grote ster backstage bij veel modeshows is de Infinium haarlak van L'Oréal professionnel, een hele fijne mist die fixeert maar het haar niet stijf maakt maar wel van een mooie glans voorziet. Een fijne haarlak om je coupe te fixeren en deze mini variant is perfect voor touch ups onderweg of voor in de bagage tijdens een leuk reisje.


Redken had al een Pillow proof blow dry spray in het assortiment voor fijn haar maar nu is er ook een lekkere voedende crème voor alle haartypen die je als primer voor het droogblazen van je haar gebruikt. Deze primer zorgt ervoor dat je stylingproduct beter werkt en je langer plezier zal hebben van je zorgvuldig geföhnde coupe.

De voedende en hydraterende Pillow proof verzorging vermindert de droogtijd, beschermt je lokken tegen de hitte van stylingtools tot 230 graden celcius. De niet plakkerige crème heeft een luchtige textuur die lekker over het haar verdeelt en een lekkere frisse geur.

Al deze haarstyling-en verzorging shop je bij de kapper.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)