zondag 22 november 2015

Guerlain Neiges & Merveilles Holiday look 2015

Guerlain Neiges & Merveilles Holiday look 2015

Let it snow let it snow let it snow... Ehm nu mag dat nog wel eventjes op zich laten wachten maar dat nummer is het eerste wat mij te binnen springt als ik de prachtige Holiday look van Guerlain zie. Guerlain noemde deze look heel poëtisch Neiges & Merveilles wat vrij vertaald sneeuw en wonderen betekent. De collectie is dan ook wonderschoon en de witte verpakkingen en texturen met prachtige glinstering en shimmer doen denken aan verse glinsterende sneeuw in de winterzon.

Guerlain Neiges & Merveilles Holiday look 2015

De look bestaat uit 7 items waarmee je jezelf verandert in een echte winterdiva, Met de poeders (altijd een heel belangrijk element bij Guerlain en logisch want ze blinken echt uit wat poeders betreft) zorg je voor een prachtige basis en de lipstick, gloss, nagellak en het prachtige palette zorgen voor de glamorous finishing touch.

Ik vind het vooral super dat Guerlain voor deze look niet voor het traditionele rood heeft gekozen maar voor een prachtige roze tint voor de lippen. Deze limited Rouge G staat nog hoog op mijn verlanglijstje. Ook is er een lipproduct met veloursmatte finish in een mooie roze tint en een sprankelende transparante gloss met mooie glinsterende deeltjes.

De Terracotta Poudre Bronzante 03 Natural Brunettes

De Terracotta Poudre Bronzante 03 Natural Brunettes is voorzien van een ijzig cool silliconen jasje en ik hoop stiekem dat driemaal scheepsrecht is. Ik heb in het verleden al twee Terracotta bronzers kapot laten vallen en misschien zorgt dit glinsterende hoesje ervoor dat deze bronzer iets beter tegen mijn onhandigheid is opgewassen.... Het hoesje kan ook van het poeder af en deze past ook op de andere Terracotta poeders.


Guerlain heeft gekozen voor de 03 voor deze Holiday look wat ik best gewaagd vind want het is niet de meest lichte kleur maar als je nog naar de zomerzon of wintersportzon gaat zal deze bronzer je zongebruinde tintje perfect benadrukken. Ik kan dit poeder nog nét gebruiken maar dan wel met hele lichte had en met behulp van mijn Guerlain Terracotta penseel (een investering waar ik nu al minstens 10 jaar plezier van heb).

Het Poudre bronzante hydatante haute tenue zorgt niet alleen voor een mooie gebronsde glow maar heeft ook een hydraterende werking en zorgt voor een instant zonnig gevoel door de heerlijke geur. Gewoonlijk ben ik geen voorstander van geparfumeerde make-up maar voor deze poeders maak ik graag een uitzondering.


Het Météorites Poudre perfectrice, teint matifié et illumine zorgt er, zoals de naam al doet vermoeden, voor dat je huid voorzien wordt van een mooie stralende egale en matte finish. Door de lichtreflecterende deeltjes is het matte effect niet dof en vlak maar blijft de teint levendig en fris. Dit poeder fixeert de foundation en zorgt ervoor dat oneffenheden optisch vervagen.


Wat ik vooral mooi vind aan het poeder is het doosje (ja ik heb een enorm zwak voor mooie verpakkingen), deze luxe compact is navulbaar dus als je er zuinig op bent kan het nog jaren mee. Het poeder zelf doet ook wat het belooft, ik was een beetje huiverig voor een krijtwit effect maar als je het poeder luchtig aanbrengt met een groot penseel hoef je je nergens zorgen over te maken. Glim verdwijnt en een mooie matte levendige finish verschijnt. Wat een heerlijk luxe verwennerijtje van Guerlain.

Guerlain Holiday 2015 Gloss d'enfer 902 Starry shimmer top coat 

De Gloss d'Enfer 902Reflets Étoilés Starry shimmer top coat is een transparante gloss met glinsterende deeltjes. Deze gloss doet mij een beetje denken aan de inhoud van een snowglobe en is geschikt om solo te dragen of als top coat over een lipstick. Ik vind de gloss solo al erg mooi, de Gloss d'Enfer van Guerlain is een fijne gloss met lichtzoete geur en niet plakkerige formule. Door de fijne applicator brengt de gloss lekker aan (de uitsparing voorkomt dat je teveel tegelijk aanbrengt) en zorgt voor een mooie egale finish.

Guerlain Holiday 2015 Gloss d'enfer 902 Starry shimmer top coat swatch

Voor onderstaande look heb ik de Gloss d'Enfer 902 als finishing touch gebruikt. Voor mijn gezicht gebruikte ik de Givenchy Teint couture balm 4 en Givenchy Embellishing concealer als basis waarna ik deze fixeerde met het Météorites poeder. Het Terracotta poeder bracht ik aan in een 3 vorm (voorhoofd, slapen, wangen, kin) waarna ik nog een heel klein beetje blush aanbracht op de wangen.

Mijn wenkbrauwen heb ik aangezet met een potlood (Smashbox brow tech to go) en op de ogen kwam een laagje Fluid eyeshadow van Dior en de Diorshow mascara in het bruin. Ik houd van dit soort looks, simpel maar toch verzorgd (ik wou er eerst een before foto bij plaatsen maar ik heb wijselijk besloten om je dat te besparen, zwangere slapeloze nachten zijn niet echt goed voor je natural beauty, als mensen zich afvragen hoe ik dan toch aan mijn zwangere 'glow' kom...  Dit artikel says it all..... Deze mooie Guerlain look is nu verkrijgbaar bij geselecteerde Guerlain verkooppunten.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)