vrijdag 13 november 2015

Deauty Box Oktober 2015 winactie GESLOTEN

Deauty Box Oktober 2015 winactie 

De Beautybox rage lijkt een beetje bekoeld te zijn maar toch wou ik weer eens een poging wagen om een box uit te proberen. In België is de Deauty box dé box die je maandelijks thuis ontvangt en waarin je een selectie van beautyproducten aantreft. Elke maand heeft de box een ander thema en andere inhoud. Merken waar Deauty mee samenwerkt zijn onder andere Bioderma, Catrice, Babor, Cattier Paris, Caudalíe, Clinique, Dermalogica, Eucerin, Garnier, Kérastase, Korres, Mavala, Nuxe, Rituals, Shiseido, Vichy, Yves Rocher, Weleda en The Body Shop.

Je kan ervoor kiezen om de box maandelijks te bestellen voor €16,95 maar je kan ook een abonnement nemen zodat je nooit een box misloopt (bij een 12 maanden abonnement levert dat ook een klein financieel voordeel op). De Deauty Box van Oktober staat in het teken van de kouder wordende dagen en van lekkere huidverzorging waarmee je je huid een boost geeft tegen de koude herfst. De box bestaat uit hydraterende producten voor gezicht, ogen en lippen.


De Diadermine Hydra balance dagcrème heeft een luchtige textuur die glimmende zones matteert en Vitamine E en een UVA/UVB filter beschermen de huid. Het Illuminate serum van Unani zorgt voor een stralende teint, de eye contour cream van Naobay bevat kaneel en aloë vera die donkere kringen onder de ogen tegengaat en Neobay producten zijn vrij van parabenen, grotendeels van natuurlijke oorsprong en zijn niet getest op dieren. De Dew pot van Mememe is een romige cream eyeshadow boordevol glinsterende deeltjes en de Lipbalm van Merci Handy is 100% natuurlijk en heeft een sterk hydraterende formule en geurt naar munt, bloemen of vanille. De totale waarde van al deze goodies is bijna €80.

Nadeel vind ik dat de onbekendere merken heel moeilijk verkrijgbaar zijn, als je enthousiast bent wordt een nieuw exemplaar shoppen wat lastig. Merci Handi is verkrijgbaar via Sephora Frankrijk, Mememe is verkrijgbaar via hun UK webshop (de catwalk quad collection eyeshadows doen erg aan die van MAC denken...interresant?). Van Unani kan ik geen verkooppunt terugvinden en Naobay is verkrijgbaar bij schoonheidssalons. Diadermine is het enige merk wat vrij eenvoudig te verkrijgen is.

Persoonlijk vind ik de inhoud van de Oktober box dus niet zo heel erg spannend maar dat komt misschien ook omdat ik qua huidverzorging redelijk trouw ben aan een aantal merken, zeker nu ik zwanger ben en vrees voor irritaties en acné. Ik had stiekem gehoopt op een box met wat leuke kleurtjes en geurtjes maar dat is dus lastig, het is elke maand een verrassing wat je krijgt.

In een ideale wereld zou je zelf een box mogen samenstellen uit leuke travelsizes en eventueel één of twee fullsize producten. Dat staat mij dus tegen aan de boxen, de inhoud kan helemaal fabulous zijn ofwel valt deze een beetje tegen omdat het je smaak niet is. Het blijft natuurlijk wel een leuke manier om voor relatief weinig geld kennis te maken met meerdere beautyproducten en daar draait het natuurlijk om. Misschien ben ik gewoon een überverwende beautydiva???


Voor meer info check je de Deauty website. Ik twijfel nu, ga ik een gokje wagen en nog een box bestellen of zal ik ze aan mij voorbij laten gaan? Wie weet is de box volgende maand meer mijn ding...twijfel twijfel twijfel..... Deze box was het niet voor mij, maar misschien wel voor jou want ik geef de box weg aan een gelukkige lezeres!

Deelname is niet meer mogelijk, de winnares heeft persoonlijk bericht gehad. Bedankt voor je deelname er volgt zeer binnenkort een nieuwe winactie.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)