woensdag 9 september 2015

Mavala Garden Party 2

Mavala Garden Party 2

Op de valreep nog wat zomerlakjes van Mavala al vind ik dat deze lakken ook heel erg geschikt zijn voor de nazomer en herfst. Op elke swatchfoto zie je twee laagjes lak zonder basis of topcoat. 

Begonia is een sprekend oudroze tint, niet flets maar mooi helder en toch neutraal genoeg om zakelijk te zijn. Heel erg mooi, vooral door het subtiele glinstertje waar Mavala zo goed in is 

Mavala 272 Begonia

Mavala Iris is een hele mooie heldere lila, zonnig en net als Begonia lakt deze ontzettend fijn, met deze lakken je nagels doen is een koud kunstje. Je hoeft alleen het penseeltje vast te houden maar het lijkt bijna vanzelf te gaan.



Jasmin is een zachtroze tint die net dekkend is na twee laagjes en de nagels voorziet van een mooi laagje kleur en glinstering.

Mavala 271 Jasmin

Deze prachtige lakjes zijn samen met de andere drie tinten uit de Garden party collectie verkrijgbaar bij Mavala verkooppunten waaronder schoonheidssalons, parfumeriezaken en luxe drogisterijen. Wacht niet te lang want de herfstcollectie zal ook al in aantocht zijn, ben nu al ontzettend nieuwsgierig wat die voor moois zal brengen....

.
Follow on Bloglovin

Default 468x60

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)