woensdag 2 september 2015

Guerlain Rouge Automatique 662 Fluo Stiletto

Guerlain Rouge Automatique 662 Fluo Stiletto 

Tegen het einde van de zomer draag ik graag lekker felle lipsticks omdat dat zo lekker staat bij een zongebruind huidje en om de naderende herfst nog even buiten de deur te houden. Fluo Stiletto maakt deel uit van de Terracotta zomercollectie van Guerlain en is uitgevoerd als Rouge Automatique. 



Deze lipstick is bijzonder in meerdere opzichten maar de bijzondere huls is toch weleen hebbeding voor echte beautyfanatics. Deze lipstick heeft namelijk geen dop maar door het Guerlain logo omhoog te schuiven komt de lipstick langzaam tevoorschijn, zo cool!



De lipstick heeft een hydraterende langhoudende formule, nu vind ik toch dat je dit type tinten regelmatig opnieuw moet aanbrengen want full color komt deze tint het beste tot zijn recht, een helderroze lipliner als basis is ook een goed hulpmiddel voor een nog intenser resultaat. 

Kristallen pigmenten zorgen voor een mooie glans en dankzij de soepele textuur van de lipstick draagt deze heel erg comfortabel en prettig. Met de heldere koelroze fluotint maakt je echt een statement. Ik vind dit een ontzettend fijne lipstick, inmiddels heb ik Nahéma, Bal de Mai en Mitsouko op de verlanglijst gezet. Guerlain make-up shop je bij de parfumerie. 

 

Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)