vrijdag 22 mei 2015

Dior Tie Dye Summer collection Tie Dye lipstick 002 Coral Trip

Dior Tie Dye Summer collection Tie Dye lipstick 002 Coral Trip 
Oh Dior how do you always make me want more.... Dior is een meester in het creëren van hebberigmakende looks en beautyproducten en hoewel het concept tie dye erg hippie klonk heeft Dior er toch zijn eigen glamour twist aan gegeven wat een zeer geslaagde look opleverde. De Tie Dye stoffen waren ook al op de catwalk te zien en voor de make-up werd het concept vertaald naar een look waarin kleuren vervagen en in elkaar overlopen.


De Tie Dye look bestaat uit een 5 couleurs oogschaduwpalette, twee prachtige prachtige blushers, een turqouise mascara (joepie!), twee khölpotloden, een nude eyepalette, 4 nieuwe tinten Dior addict fluid stick lipstick, 3 Vernis Dior nagellakjes en één gekleurde topcoat waarmee je je nagels van een tie dye effect kan voorzien.

Daarnaast zijn er 6 Dior addict Tie Dye lipsticks, een lipstick die bestaat uit 2 tinten waarvan de contrastkleur in de kern zorgt voor meer kleurintensiteit.  


De Dior Addict Tie Dye lipstick is verpakt in een waanzinnig mooie huls, de huls oogt klassiek en futuristisch tegelijk, als de lipsticks zelf niet zo mooi waren zou ik het product alleen al voor de huls shoppen. Maar de inhoud is ook de moeite waard, de Tie Dye lipstick voelt aan als een verzorgende lipbalm maar door de contrasterende kern zorgt deze romige lipstick toch voor een mooi gekleurd effect met een mooie glans.


Hierboven kan je goed zien wat de kern doet voor de kleur, aan de zijkanten is het lief koraalroze maar door de koraalrode kern krijgt deze koraalkleurige lipstick net dat beetje meer va-va-voom. Deze lipstick is sprekend genoeg voor bij een simpele look maar bescheiden genoeg om te combineren met een mooie verleidelijke winged eyeliner zoals Natalie Portman draagt in de nieuwste campagne van Miss Dior

Op onderstaande foto draag ik 002 Coral Trip met enkel wat blush en bruine mascara voor een frisse lentelook. Ik heb onlangs ook een nieuwe Dior mascara geshopt dus je kan binnenkort een wat dramatischer look verwachten. Stay tuned! 


Om de look compleet te maken is er ook een prachtig nagellakje: Dior Vernis 464 Sundown, aangezien ik al een flinke collectie nagellak heb schaf ik niet snel een lak van de couture merken aan (Dior, YSL,Chanel) maar deze kleur vond ik zo mooi dat ik het niet kon laten. Binnenkort laat ik je deze lak uitgebreid zien. De Dior Tie Dye look is verkrijgbaar bij de parfumerie. 


Follow on Bloglovin

1 opmerking:

  1. Oooooh, hier moest ik zijn! Bewijs dat ik je blog echt lees, anders was ik hier ook niet uitgekomen!

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)