woensdag 8 april 2015

Lancaster Sole di Capri

Lancaster Sole di Capri 
Lancaster komt met een product dat mijn heimwee en verlangen naar de zomer direct bevredigd. Oh wacht daar is het helemaal niet voor... Sole di Capi is de nieuwste zomergeur van Lancaster die geheel volgens traditie van zonnekoning Lancaster veilig in de zon gedragen kan worden.

Vorig jaar deed Sol da Bahia ons heupwiegend wegdromen naar tropische Braziliaanse stranden en dit jaar neemt Lancaster ons mee op reis naar het mondaine Capri. Deze Mediterrane bestemming is een zomers speelparadijs voor de jetset die gesteld is op flaneren, shoppen in exclusieve boutiques maar toch ook gesteld is op rust en de prachtige natuur.

Sole di Capri geeft mij een instant zonnig humeur door de opening van de superzomerse  geurnoten van Italiaanse citrus (de citroenen uit de regio Sorrento en Capri zijn beroemd en worden gebruikt voor de typisch Italiaanse likeur limoncello) en sappige rijpe vijgen.

Een boeket van witte bloemen dat bestaat uit exotische tiaré, licht bedwelmende tuberoos en sensuele ylang-ylang geeft de geur een elegante vrouwelijke touch en de basis van cederhout, vetiver en benzoine (vanilleachtige geurnoot) zorgt voor een warme finale.


De Relaxing sunny shower gel zorgt voor een heerlijk douchemomentje en de Hydrating & Sunny body lotion houd je huid lekker zacht en fris. Weet je wat helemaal ultiem zou zijn, als er volgend jaar ook een bodyscrub en hydraterende milky bodymist gelanceerd werd van de Lancaster zomergeur. Pretty please???? Ik zet alvast drie tubes shower gel op de wishlist (beetje vooruitdenken voor de volgende herfst/winter, hiermee verjaag je gegarandeerd de winterblues).

Sole di Capri is voor mij nu al dé zomergeur van 2015 ook al zit een trip naar Capri er niet in dit jaar vrees ik. Ik spray Sole di Capi royaal op maar ik verstuif de geur ook op mijn beddengoed voor zonnige dromen. Ook verstuif ik de geur op de gordijnen van mijn werkkamer. Als de wind dan door de openstaande ramen naar binnen komt waan ik me even in Italië....

Ps je krijgt nu bij Douglas nu 25% korting op je Lancaster aankopen, ik heb zojuist even de 3 tubes van de Sole di Capri showergel besteld en overweeg om een backup voor de geur aan te schaffen.... Douglas verzend gratis naar Nederland en België, 

Lancaster 336x280

Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)