vrijdag 29 augustus 2014

Clarins Ladylike fall collection 2014

Clarins Ladylike fall collection 2014
De Ladylike collectie van Clarins is een ode aan een matte huid zonder glans of schittering, een ingetogen make-up met sterke accenten zorgt voor een vrouwelijke, ietwat dromerige look die toch kracht uitstraalt.

Nude, beige en bruinrode tinten staan symbool voor de herfst en deze tinten zijn dan ook aanwezig in de look, uitgevoerd in fluwelige texturen. De ogen worden voorzien van een vleugje kleur met een matte finish, ook de wangen krijgen een vleugje kleur en de lippen worden gehuld in zachte tinten voor een echte chique, ladylike look. Denk aan de elegante Parisiènnes of 5th Avenue bewoonsters die er altijd onberispelijk uitzien.

De Blush is een nieuwe tint net als de 5 rouge éclat tinten uit de Ladylike collectie, de nieuwe tinten zijn mooi subtiel en vrouwelijk. De nieuwe ombre matte is een langhoudende oogschaduw met crèmetextuur en matte gladde finish en is verkrijgbaar in zes tinten, 01 nude beige, 02 nude pink, 03 taupe, 04 rosewood, 05 sparkle grey en 06 earth. Het Eye Quartet Mineral Palette 13 skin tones bestaat uit mooie zachte tinten met een fluwelige matte finish.

Clarins Ladylike fall 2014 make-up products 
De Instant light Brush-on-Perfector staat ook nog op mijn verlanglijstje, deze toverstaf laat vermoeidheid verdwijnen en verheldert schaduwzones en strijkt glad waar nodig. Door het licht te vangen en te weerkaatsen creërt de Instant light een soft focus effect op het gezicht voor een optisch uitgerustere en gladdere huid.
Clarins Rouge éclat L-R 16 candy rose, 17 pink magnolia, 15 strawberry sorbet, 19 chestnut brown & 20 red fuchsia 
De Rouge Eclat heeft een dubbele werking, veroudering wordt voorkomen door het Nutri-youth complex en de lippen voelen direct soepel en comfortabel door plantaardige wassen van mimosa, jojoba en zonnebloem. De lippen blijven zacht en de beschermende huidbarrière wordt versterkt zodat je lippen niet uitdrogen.
Clarins blush prodige 07 Tawny pink 
Clarins Ladylike fall 2014 look 
We hebben er even op moeten wachten maar de 3 Dot liner is nu ook in een mooie bruine tint verkrijgbaar, bruin is volgens Clarins deze herfst het nieuwe zwart en ik ben het volkomen met ze eens. Met de 3 Dot liner accentueer je op eenvoudige wijze de wimperrand en de formule is ook verijkt met een groeiactivator voor langere wimpers.


De wenkbrauwen spelen een belangrijke rol in deze look, in mijn dagelijkse routine zal ik ze ook nooit overslaan, ik ga gerust zonder mascara de deur uit maar liever niet zonder wenkbrauwen die voorzien zijn van een vleugje kleur en fixatie. Ik ben dan ook erg blij dat Clarins een mooie eyebrow kit heeft uitgebracht om je wenkbrauwen perfect mee in het gareel te krijgen. Het Pro Palette eyebrow kit bestaat uit drie wenkbrauwpoeders om de wenkbrauwlijn bij te werken, je kan deze ook onderling mixen voor de juiste tint. Een roze nude oogschaduwpoeder zorgt voor een heldere blik en een transparante wax fixeert en houdt de wenkbrauwhaartjes op hun plek.


Deze mooie look is nu verkrijgbaar bij Clarins verkooppunten, ik ben gek op felle kleuren maar na een zomer vol knalkleurtjes ben ik wel toe aan less is more, alhoewel, dit oogschaduwpalette is de perfecte tegenhanger als je voor een felgekleurde lipstick kiest. Ik ga eens fijn spelen met dit moois, binnenkort meer over deze mooie nieuwe Clarins producten.



2 opmerkingen:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)