dinsdag 29 juli 2014

Zomerse bodysprays van Bvlgari, Collistar en Berdoues

Zomerse bodysprays van Bvlgari, Collistar en Berdoues
Niets lekkerder dan jezelf gedurende de dag lekker te verfrissen met een geparfumeerde bodyspray. Dit zijn drie hele fijne exemplaren.


Berdoues eau parfumée Euphoristante is een bodymist dat bestaat uit de geurnoten van onder andere ylang-ylang muskus en klaproos wat voor een zachte, bloemige en poederachtige geur zorgt. De spray zorgt voor een instant happy mood en deze bodyspray op basis van essentiële oliën kan je probleemloos in de zon gebruiken. De geur is poederachtig maar ook een tikje fris en fruitig. Op mijn huid vervliegt de geur wel vrij vlot maar dat geeft niets want dan heb ik weer een excuus om lekker opnieuw te sprayen.

Naast de Euphoric fresh fragrant water zijn er ook een relaxing, refreshing en energizing variant. Berdoues O créatives eaux parfumées 100ml €29,50


Collistar Profumo di Armonia is een heerlijke poederachtige bodyspray met geurnoten van bergamot, sinaasappel, iris, viooltjes, roos, vanille, amandel en muskus. Meteen bij de eerste kennismaking was ik verkocht, wat een heerlijke geur! De spray heeft ook een verzorgende werking, spray de Profumo di Armonia op de huid en masseer lekker in.

Verstuif de spray royaal over het lichaam, je kan het zachte geparfumeerde water daarna ook eventueel nog zachtjes inmasseren. Erzijn ook een douchecrème en een body butter met dezelfde fijne geur verkrijgbaar.


Bvlgari Mon Jasmin Noir L'eau exquise perfumed body mist is een vooral een verkwikkende body mist maar deze geur is ook geschikt voor een avond uit. Typisch Bvlgari, tijdloos en sophisticated chic. De combinatie van grapefruit, amandelen, thee muskus en jasmijn doet denken aan een wandeling door een prachtige Italiaanse renaissancetuin.

Deze spray is ideaal om jezelf subtiel te parfumeren, er is ook nog een eau de toilette en geparfumeerde bodylotion van Mon Jasmin Noir L'eau exquise voor nog meer geurplezier.

Gebruik jij in de zomer ook graag een geparfumeerde bodyspray? Ben benieuwd welke jouw favoriet is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)