woensdag 23 juli 2014

Dermalogica Protection 50 Sport & After sun repair

Dermalogica Protection 50 Sport & After sun repair 
Het Dermalogica Daylight Defense systeem van Dermalogica bestaat uit diverse producten waarmee je je huid niet alleen op het strand of de piste, maar ook gewoon dagelijks kan beschermen. Dermalogica is een bijzonder merk met een bijzondere achterliggende gedachte. Hun streven om de consument bewuster te maken van het nut van een goede bescherming tegen de zon is er eentje waar ik volledig achter sta.


Een volledig nieuw product uit de Daylight Defense productlijn is de Protection sport SPF 50, een luchtige textuur die verrijkt is met kalmerend zoethout extract en hydraterend hyaluronzuur. Het product is tot 40 minuten water-resistent en dus ideaal voor tijdens het (water)sporten. Extracten van de Japanse els zorgen ervoor dat vrije radicalen worden bestreden en dat het zelfherstellend vermogen van je huid wordt geoptimaliseerd.

Ik ben nogal gevoelig voor zonneblaasjes dus ik ben altijd vrij voorzichtig als ik net begin te smeren met een voor mij nieuw zonneproduct maar Dermalogica stelde mij niet teleur, de blaasjes bleven weg en ik ben helemaal weg van de frisse textuur van deze beschermengel. De Protection sport laat geen witte strepen achter op de huid en verdeelt zich makkelijk en soepel over de huid. Breng het product 15 minuten voor je de zon ingaat aan op gezicht en lichaam en breng het product gedurende de dag steeds opnieuw aan, vooral na het zwemmen en sporten. Een tube bevat 156ml en kost €39,90.


De Dermalogica After Sun repair bestond al een tijdje maar is verbeterd en heeft een nieuwe look gekregen. Deze after sun is een verkoelende balsem die helpt om de schade door de zon te verminderen. Deze luchtige gel kalmeert en vermindert irritatie die veroorzaakt is door teveel zon. Dit product kan trouwens ook gebruikt worden als verkoelende en kalmerende gel na het waxen.

Deze after sun bevat geen kunstmatige kleur of geurstoffen maar extracten van zoethout, lavendel, komkommer, kamille en yucca. Gebruik een royale hoeveelheid product op de te behandelen plaatsen en herhaal dit indien nodig op plekken die extra gevoelig zijn. Maar denk eraan, voorkomen is altijd beter dan genezen!

De transparante gelachtige textuur is echt heel verkoelend (na de eerste keer aanbrengen kreeg ik meteen kippenvel op mijn arm) en fris. Ik had deze week een etentje en moest last minute mijn benen nog scheren, dat was dus een gevalletje dunschillen want de volgende dag was de huid van mijn schenen rood en gevoelig, deze gel kalmeerde direct. Deze after sun mag op gezicht en lichaam gebruikt worden. Een tube bevat 100ml en heeft een adviesprijs van €39,90


Dermalogica is verkrijgbaar bij de Dermalogica schoonheidsspecialiste in Nederland en in BelgiĆ« en in Dermalogica concept stores wereldwijd.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)