maandag 21 juli 2014

Biosilk Summer Therapy haircare

Biosilk Summer Therapy haircare
Na mijn ontdekking van de Biosilk Hydrating therapy shampoo was ik ook nieuwsgierig geworden naar de speciale Summer therapy verzorgingslijn van Biosilk. Deze serie bestaat uit een shampoo, een haarolie, een leave in verzorging en uiteraard een speciale silk. 

De Summer Therapy Silk Bath is een shampoo die het haar na een dag zon herstelt en hydrateert. Deze heerlijke shampoo heeft een heerlijke geur en bevat geen sulfaten dus als ik deze shampoo gebruik heb ik geen last van een droge,schilferige en bovenal jeukende hoofdhuid. Deze shampoo is zo verzorgend dat ik geen conditioner nodig heb om het makkelijk uit te kammen, de shampoo doet zijn naam eer aan want mijn haar wordt 'zijdezacht' en laat zich makkelijk doorkammen.  


De Summer therapy Silk is een haarhersteller voor alle haartypen en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf waaronder zelfs de hitte van stylingtools. Dit product wat eigenlijk een soort serum is kan je op nat en droog haar gebruiken, ik breng het na het wassen aan in de punten waarna ik de Silk protect over de hele lengte aanbreng zodat mijn krullen optimaal beschermt zijn, zelfs als ik ze mishandel met een stijltang of föhn.

De Protective hair oil bevat kokosnootolie om het haar tegen UV straling te beschermen, hiermee voorkom je dus ook het vervagen van je haarkleur. Ikzelf verf mijn haar niet meer en zit niet zo met een paar zonnige highlights van een dag strand maar als je je haren in een mooie kleur hebt laten verven is het wel zaak deze goed te beschermen om zo lang mogelijk van je kleur te kunnen genieten. De Protective hair oil zorgt daarnaast voor een mooie glans en hydratatie, breng een kleine hoeveelheid olie aan op het haar en style zoals gebruikelijk. 


Mijn favorietje is de Silk protect, een leave in bescherming tegen UV straling, kleurvervaging en beschadigingen door hitte. Na gebruik van de Summer Therapy silk bath en de Silk protect is mijn haar lekker handelbaar en glanzend en als ik het dan toch föhn blijft het heel lang goed in model zitten, ik heb dan zeker 4 à 5 dagen plezier van goed zittend haar. Het Silk serum gebruik ik af en toe in de puntjes. Een hele fijne productlijn om je lokken te beschermen tegen de felle zon maar ach, ook als het regent zijn de producten zalig in gebruik en dan vooral vanwege de heerlijke geur. Ik was altijd fan van redken maar van die shampoo krijg ik jammergenoeg toch last van een geïrriteerde hoofdhuid dus de Silk Bath is vanaf nu mijn vaste zomershampoo. En in het najaar schakel ik wel weer over op de hydrating therapy, of misschien ga ik de volume serie uitproberen...eerst maar eens lekker deze producten opmaken.  

Biosilk is in België exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL en in Nederland vind je de fijne Biosilk haarverzorging bij kapsalons, bij Douglas en bij John Beerens. 


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)